2021-04-24 13:19:06• hírek • Szatmár.ro

Figyelem: kátyúznak a Decebal hídon

„Tisztelt szatmáriak! A közúti torlódások megelőzése érdekében arra kértük az útjavítást végző céget, hogy hétvégenként is dolgozzanak. Ezért ma - április 24. - forgalomkorlátozás várható a Decebal hídon. Megértésüket köszönjük!” – írta közösségi oldalán a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.

2021. és 2025. között a kolozsvári  ARL Kft. fogja végezni a szatmárnémeti utcák felújítását és korszerűsítését. Az ARL az osztrák Strabag cégcsoport tagja, és Szatmárnémetin kívül további hat erdélyi – Kolozs, Fehér, Máramaros, Beszterce-Naszód, Bihar és Szilágy – megyében fejti ki a tevékenységét. 2019-ben 42,8 millió eurós kereskedelmi forgalmat bonyolított le, és 265 alkalmazottja volt.


„Miután a Diferit magasra tette a mércét, nagyok az elvárásaink a közbeszerzés új nyertesével szemben is. 2020-ban 25 szatmárnémeti utcát korszerűsítettünk, és elvárjuk, hogy legalább elérjük ezt a számot az idei évben is, sőt, ha lehetőség van rá, még növeljük is azt, hiszen egy komoly, tekintélyes cég az új partnerünk is.” – nyilatkozta a céggel kött keretszerződés aláírásakor Kereskényi Gábor polgármester polgármester.


Arról, hogy az idei évben mely utcák felújítását vette tervbe az önkormányzat, az ide kattintva elérhető cikkünkben olvashatnak.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: